6981467484 Ανδρομάχης 4, Ραφήνα xilodomi.kolios@gmail.com

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Ξυλοδομή | Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων Ραφήνα, Αττικής

Η επιχείρησή μας “ΞΥΛΟΔΟΜΗ” η οποία βρίσκεται στην Ραφήνα, Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1986 με την κατασκευή και το εμπόριο
χειροποίητων επίπλων, προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια έπιπλα και κατασκευές υψηλής αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής. 

Η επιχείρηση παραμένει οικογενειακή, και η 2η γενιά έχει αναλάβει επιτυχώς τα ηνία των δραστηριοτήτων μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πάθος και αγάπη
για να παράγουμε μοναδικά χειροποίητα έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την αντοχή και την αψεγάδιαστη αισθητική τους.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 


ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
Χρησιμοποιούμε πάντα άριστες πρώτες ύλες, ώστε να σας
εγγυόμαστε την ποιότητα των κατασκευών μας σε βάθος χρόνου

 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Για εμάς προτεραιότητα είναι η άμεση
εξυπηρέτησή σας, σε ότι ακριβώς χρειάζεστε

 

ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
Με φαντασία, μεράκι και οδηγό την εμπειρία μας, θα σχεδιάσουμε
αυτό που πραγματικά φαντάζεστε για τον χώρο σας

 

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Δημιουργούμε χειροποίητες κουζίνες υψηλής ποιότητας,με μοντέρνα ή κλασικά σχέδια, προσαρμοσμένες σε διάφορους χρωματισμούς προσφέροντάς σας την καλύτερη ποιότητα και τιμή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ

Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από ντουλάπες σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, έτσι ώστε να βρείτε αυτή που ταιριάζει απόλυτα στο στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΟΡΤΕΣ

ΠΟΡΤΕΣ

Στην επιχείρησή μας, "Ξυλοδομή",κατασκευάζουμε εσωτερικές πόρτες που συνδυάζουν το στυλ, την κομψότητα και την απλότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Μπορούμε να κατασκευάσουμε εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα μπάνιου που ξεχωρίζουν και τα προσφέρουμε σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΠΙΠΛΑ & ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Eιδικευόμαστε στην κατασκευή μοναδικών επίπλων και ειδικών κατασκευών για κάθε χώρο της οικίας ή του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην υψηλή ποιότητα και την αισθητική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ