6981467484 Ανδρομάχης 4, Ραφήνα xilodomi.kolios@gmail.com
hero image

 

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
Ξυλοδομή | Κατασκευή & Εμπορία Επίπλων Ραφήνα, Αττικής

Η επιχείρησή μας “ΞΥΛΟΔΟΜΗ” η οποία βρίσκεται στην Ραφήνα, Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1986 με την κατασκευή και το εμπόριο χειροποίητων επίπλων, προσφέροντάς σας όλα αυτά τα χρόνια έπιπλα και κατασκευές υψηλής αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής. 

Η επιχείρηση παραμένει οικογενειακή, και η 2η γενιά έχει αναλάβει επιτυχώς τα ηνία των δραστηριοτήτων μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πάθος και αγάπη για να παράγουμε μοναδικά χειροποίητα έπιπλα και ξυλουργικές κατασκευές που ξεχωρίζουν για την αντοχή και την αψεγάδιαστη αισθητική τους.

Κατασκευάζουμε κουζίνες, ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, παιδικά έπιπλα και ειδικές κατασκευές για κάθε χώρο, επιλέγοντας πάντα την υψηλότερη ποιότητα υλικών και δίνοντας έμφαση στη λειτουργικότητα τους. Το αισθητικό μας ύφος κυμαίνεται από κλασικό έως μοντέρνο, προσαρμόζοντας τις κατασκευές μας στις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη, ακόμα και των πιο απαιτητικών.

Η ποιότητα, η εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας είναι πάντα οι πρωταρχικοί μας στόχοι, και αυτό που μας κινεί είναι η δημιουργία μοναδικών και λειτουργικών χώρων που αντανακλούν το προσωπικό στυλ και τις προτιμήσεις των πελατών μας. 

 

 


Με την πολυετή εμπειρία μας και τη συνεχή μας ενημέρωση σε θέματα design και διακόσμησης, μπορούμε να προτείνουμε τα ιδανικά έπιπλα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Κάθε έπιπλο που κατασκευάζουμε και προσφέρουμε συνδυάζει μοναδικά την υψηλή ποιότητα, τη λειτουργικότητα, τη σύγχρονη αισθητική και τις ανταγωνιστικές τιμές.

Η ποιότητα των επίπλων και των κατασκευών μας είναι η κύρια προτεραιότητα. Χρησιμοποιούμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία και την αντοχή των επίπλων που προσφέρουμε.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε κάθε σας ανησυχία που αφορά τη διαμόρφωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου και θα παρέχουμε συγκεκριμένες προτάσεις που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Αττική.